Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage – den 10. i rækken.
Et jubilæum der naturligvis skal fejres, så der vil drysse masser af guld og glimmer ned over Nordens største kreative messe i 2018-versionen.

253 udstillere var på plads, da 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster lagde vejen forbi MESSE C Fredericia i løbet af tre messedage på Kreative Dage 2017, og messen satte dermed endnu engang rekord.

Kreative Dage er for mange af de besøgende årets kreative begivenhed, hvor der disponeres materialer og værktøjer til vinterens kreative udfoldelser – og der bliver virkelig shoppet igennem!

Besøgsanalyserne viser at langt størstedelen af de besøgende bruger 4-6 timer eller mere til at gå på opdagelse på den kreative markedsplads, og mange bruger endda både to eller alle tre dage på messen for at få nok af det kreative univers.

Og HUSK at Kreative Dage ikke kun er for KVINDER, men også med masser af tilbud til BØRN og til MÆND!

Kreative foredrag fra 3 scener

Kreative Dage byder på en lang række aktiviteter i form af workshops og demonstration af teknikker og materialer, som giver de besøgende en inspirerende og spændende messeoplevelse.

På Kreative Dages 3 scener tilstræber vi hvert år at præsentere nye og spændende indlæg fra såvel udstillere som kendte kreative kræfter.

Besøgende på tidligere messer har bl.a. kunnet møde: Mille Fly, Jim Lyngvild, Christel Seyfarth, Monica Ritterband, Kuno Bonne, Erik Peitersen, Anne Glad, John Zoffmann, Shane Brox, Christel Seyfarth, Cecilie Hother, Trine Panum Kjeldsen, Arne & Carlos, Kongelig hofleverandør Bjarne Als, Annemette Voss, Koushi, Mette Helena Rasmussen og RazSPA.

Er du Danmarks hurtigste strikker?

I samarbejde med Alt om Håndarbejde vender DM i Hurtigstrik stærkt tilbage i 2018. Drømmer du om din egen vindertitel, så er du måske Danmarks nye mester i Hurtigstrik. Tilmelding følger...