På fredag går det løs i Fredericia med Nordens største kreative messe

Så er der ikke længe til årets største fest for landets mange hobby- og håndarbejdsentusiaster, nemlig Kreative Dage i MESSE C Fredericia.

Denne jubilæumsudgave (nummer 10 i rækken af Kreative Dage-messer) bliver den hidtil største med hele 256 udstillere, som står parat med det nyeste inden for garn, stoffer, broderi, glaskunst, smykkefremstilling, trædrejning og meget andet.

Dertil kommer et imponerende sceneprogram med blandt andre kjoledesigner Jesper Høvring, Bjarne Als fra Bering House of Flowers, ”Nybyggerne” Lise og Michael, Skandinaviens ”bagedronning” Manuela Kjeilen, DM i Hurtigstrik med videre.

30 paller sendes afsted

Blandt udstillerne er der travlt med at gøre alt klar til messen i Fredericia, som sidste år blev besøgt af flere end 22.000 gæster.

- Vi har 30 paller med varer, stand-elementer etc., som vi skal have sendt afsted, fortæller Kirsten Hyldgaard, Country Manager hos Stoff & Stil.

Hun oplever, at interessen og tilstrømningen på Kreative Dage bare er vokset og vokset igennem årene, og det samme er omsætningen på Stoff & Stil-standen.

- Samtidig er der en fantastisk positiv stemning på Kreative Dage. Folk kommer, fordi det er noget, de brænder for, og det er herligt at møde kunderne og få en god snak. Dagene går så hurtigt som et fingerknips, konstaterer Kirsten Hyldgaard, som glæder sig meget til startfløjtet fredag den 26. oktober.

Stoff & Still er i øvrigt sponsor af en flot ”Shopper”; en gratis shoppingbag, som alle besøgende får udleveret i indgangen sammen med et gratis eksemplar af magasinet Kreativ Håndarbejde.

50.000 kroner til Knæk Cancer

Kreative Dage-weekenden falder som tidligere sammen med afslutningen på uge 43 – Knæk Cancer ugen. For at markere messens jubilæum står Kreative Dage/MESSE C bag en donation i forbindelse med TV2’s Knæk Cancer show lørdag aften. Med en tak til messens trofaste udstillere og besøgende sendes der således et bidrag på 50.000 kroner til den fælles sag, som kampen mod kræft er.

Billetter sælges online

For at sikre en god messeoplevelse for alle, vil der i år være loft på antallet af billetter pr. dag. Alle indgangsbilletter sælges online i forsalg via kreativedage.dk - kun evt. overskydende billetter kan købes ved indgangen.

Åbningstider:

Fredag den 26. oktober kl. 09.30 - 17.00

Lørdag den 27. oktober kl. 09.30 - 17.00

Søndag den 28. oktober kl. 09.30 - 16.00