Kreative Dage 2020 aflyses

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Kreative Dage 2020 aflyses – næste Kreative Dage finder således først sted i 2021.

Aflysningen sker med baggrund i usikkerheden omkring COVID-19, og fortsat uklarhed om hvilke retningslinjer og restriktioner der vil være gældende ved en gennemførelse af messen.

Vi har hen over foråret og sommeren været optimistiske omkring gennemførelsen af efterårsmessen, og med op mod 250 udstillere og flere end 80 programpunkter fra 4 scener, var der skabt et perfekt fundament for den 12. udgave af Nordens største kreative messe.

Den manglende åbning fra myndighedernes side på messeområdet betyder, at vi må drage konklusionen og komme med en rettidig udmelding, inden der investeres yderligere i form af markedsføring, disponering af varer og personale m.v. og efter flere udskydelser af billetsalgsstart.

Sikkerheden for besøgende, udstillere og personale har vores højeste prioritet. Dernæst følger, at med de gældende begrænsninger på antal besøgende til et arrangement som Kreative Dage, er det ikke interessant og økonomisk forsvarligt for hverken udstillere eller arrangør.

Vi glæder os til at byde velkommen på næste års Kreative Dage i det velkendte format, den sidste weekend i oktober, nærmere bestemt den 29.-31. oktober 2021.

Kærlig hilsen

Team Kreative Dage
MESSE C, Fredericia