På Nordens største kreative messe i Fredericia kan de besøgende gå krea-amok hos ”Kreativ med ungerne”

Om godt to måneder er det atter juleaften – i al fald hvis man er krea-, hobby- og håndarbejds-entusiast. Sidste weekend i oktober åbner nemlig Kreative Dage i Fredericia, som er Nordens største mekka for kreative sjæle.

Med omkring 250 udstillere og besøgstal over 20.000 på hver af de seneste fire messer, har det kreative univers i MESSE C virkelig manifesteret sig.

2019-udgaven byder med fire scener og flere end 80 oplæg, demonstrationer og shows på det største sceneprogram til dato.

Børnene nørkler i flere timer

Kreative Dage er ikke kun for voksne – langt fra. Blandt de mange workshops og arbejdende stande med tilbud til børn og unge er ”Kreativ med ungerne”, hvor børnene frit kan slå sig ned og trylle med at skabe figurer ud af syltetøjsglas, æggebakker, limpistol etc. Kreativ med ungerne drives af blogger og journalist Line Hvid. Hendes kreative ideer, forslag og indfald sammen med børnene Agnes og Albert på web- og Facebooksiden følges af flere end 90.000 mennesker.

- Det er skønt at se, hvordan børnene kan blive helt opslugt. Her er masser af materialer, de kan bruge, og det gør ikke noget, hvis der drypper lidt lim ved siden af. Nogle sidder fordybet i flere timer, og der er mange ”gengangere”, der som det første styrer hen til os, fortæller Line Hvid. Nogle børn hygger sig, mens forældre eller bedsteforældre besøger andre stande, andre får en god kreativ stund sammen med de voksne.

- For mig er det også fantastisk at møde mange af vores følgere personligt, og vi får masser af værdifuld feedback og inspiration til bloggen, tilføjer Line Hvid, som glæder sig til tre sjove, travle dage i Fredericia.