På Kreative Dage har firmaer, der tilbyder og promoverer produkter i overensstemmelse med messens koncept, samt udøvende kunstnere/håndværkere, mulighed for at udstille.

Nedenfor finder du relevante oplysninger, der er nyttige for dig som udstiller. 

Standinformation 2024

Standene leveres "klar til brug" med standvægge, tæppe, el-tilslutning og belysning. Bemærk ekskl. møbler*.

Som noget nyt i år vil vi undlade de hvide friser for at give mere åbenhed og lys til jeres stand. Hvis I bestiller print til jeres frise, vil der selvfølgelig være en frise på jeres stand, men hvis I ikke bestiller print til jeres frise, vil der i første omgang kun være alu-overliggerne. I vil senere kunne fravælge alu-overliggeren helt, hvis I ønsker det, hvilket vi vil opfordre jer til, så vi kan åbne jeres stand helt op. 

Det får du med:

- standvægge (hvis standen ligger op mod en nabo)

- alulister på åbne sider (kan vælges fra)

- gulvtæppe i nålefilt

- 230v stikkontakt (med jord og max 1,5kw)

- lofthængt belysning


*Stole og borde kan lejes på stedet til specialpris kr. 30,00 / 100,00.

 

Standpriser 2024

6m2 (3x2)kr. 6.700,00
9 m2 (3x3)kr. 9.500,00
12 m2 (4x3)kr. 11.900,00
15 m2 (5x3)kr. 14.800,00
18 m2 (6x3)kr. 17.500,00
21 m2 (7x3)kr. 19.950,00
24 m2 (8x3) (6x4)kr. 22.800,00

 Kontakt os for tilbud på stande over 24m2

 

Kontakt os her

 

Tilmeldingsgebyr

Det obligatoriske tilmeldingsgebyr for alle udstillere kl. 1.900,00 inkluderer presseservice, personale- og udstillerparkeringskort, optagelse i messens katalog samt link fra messens hjemmeside. 

Gebyret dækker i 2024 endvidere morgenbrød og kaffe før messens åbning alle tre dage, fri kaffe/te/isvand under messen, samt udstiller ”get together” lørdag aften efter messens lukketid.

ALLE PRISER ER EXCL. MOMS

Betalingsbetingelser

Tilmeldingsgebyr og standleje forfalder til betaling 1. september 2024.

Det skal også være hyggeligt

Som udstiller gælder det om at få præsenteret varen og gennem workshops at få demonstreret materialer, værktøjer og teknikker, og det gælder i høj grad også om direkte salg til de mange købedygtige besøgende – men der skal også være tid til det sociale.

På Kreative Dage mødes udstillerne til morgenbrød og kaffe hver morgen før messestart, ligesom der lørdag aften efter lukketid bliver mulighed for at mødes med kollegaer i branchen, når MESSE C er vært ved et lille arrangement.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Helle.

Formular

Til dig med Uniqa design

Der udlægges på messen (på særlige betingelser) et begrænset antal uniqa stande forbeholdt udøvende med egne produkter indenfor kunst og håndværk.
Betingelsen for deltagelse på disse stande er, at de er "arbejdende", så der demonstreres teknikker for de besøgende, og at der kun sælges egne håndgjorte uniqa værker/produkter. 

Kontakt

Del ud af din viden!

På Kreative Dage er der hele fem scener, og som udstiller kan du tilbyde din tid i vores sceneprogram til din præsentation/workshop. Kontakt os for yderligere info, og lad os skabe værdi for de besøgende - sammen.

Ønsker du at tilbyde din tid til et oplæg på en scene, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os her

Download grafisk materiale

Download logo lyserødDownload logo i blå

Download element