Vil du gerne høre mere om de muligheder Kreative Dage har? Eller har du nogle spørgsmål vedr. messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på Team Kreative Dage lige herunder?

Nicky Nygaard Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, har du med garanti talt med Nicky. Han er ham den søde, du har fået i røret, og som har fortalt dig om Kreative Dages spændende univers. Ønsker du at booke en stand, så ring til Nicky - han sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2148 0321

Send en mail: nn@slet-dette.messec.dk

Dorthe Lauritsen

Projektkoordinator

Dorthe har de vildeste evner som blæksprutte. Hun har mere end 20 års erfaring som koordinator, og kan derfor guide dig igennem det meste. Har du nogle praktiske spørgsmål i forhold til messen, så er Dorthe den rette at tage fat i.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: dl@slet-dette.messec.dk

Lars Søndergaard

Messechef

Lars er Team Kreative Dages falk - han ser alt, og har det helt store overblik. Han er, i år, på vej mod sit tiende år som ansvarlig for Kreative Dage, og har derfor en stor forståelse for og indsigt i det kreative univers.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@slet-dette.messec.dk

Flemming Kyster

Journalist (DJF)

Flemming er teamets formidler, der sørger for at fortælle jer om alle de spændende ting, I kan se frem til. Har du læst hans seneste historie? Ellers kan du se den lige her.

Direkte: +45 2891 2980

Send en mail: fk@slet-dette.messec.dk