Hej med dig!

Vil du gerne høre mere om de muligheder Kreative Dage har? Eller har du nogle spørgsmål vedr. messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på Team Kreative Dage lige herunder?

Lars Søndergaard

Messechef

Lars er Team Kreative Dages falk - han ser alt, og har det helt store overblik. Han er, i år, på vej mod sit tiende år som ansvarlig for Kreative Dage, og har derfor en stor forståelse for og indsigt i det kreative univers.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@slet-dette.messec.dk

Jannie Møller

Salgskonsulent

Som udstiller vil du helt sikkert komme i snak med Jannie. Hun er altid klar til at hjælpe dig - uanset om du er udstiller eller besøgende. Jannie er klar ved telefonen, hvis du skulle have spørgsmål, og så er det også hende, du kan købe en stand hos.

Direkte: +45 2159 0006

Send en mail: jm@slet-dette.messec.dk

Nicky Nygaard Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, har du med garanti talt med Nicky. Han er ham den søde, du har fået i røret, og som har fortalt dig om Kreative Dages spændende univers. Ønsker du at booke en stand, så ring til Nicky - han sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2148 0321

Send en mail: nn@slet-dette.messec.dk

Dorthe Lauritsen

Projektkoordinator

Dorthe har været med siden starten af Kreative Dage, altså ni år ! Så hos hende er du i trygge hænder. Dorthe har mere end 20 års erfaring som koordinator, og har været i MESSE C siden 1989. Har du spørgsmål i forhold til messen, så er Dorthe den rette at tage fat i.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: dl@slet-dette.messec.dk

Flemming Kyster

Journalist (DJF)

Flemming er teamets formidler, der sørger for at fortælle jer om alle de spændende ting, I kan se frem til. Har du læst hans seneste historie? Ellers kan du se den lige her.

Direkte: +45 2891 2980

Send en mail: fk@slet-dette.messec.dk