Hej med dig!

Vil du gerne høre mere om de muligheder Kreative Dage har? Eller har du nogle spørgsmål vedr. messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på Team Kreative Dage lige herunder?

Lars Søndergaard

Messechef

Lars er Team Kreative Dages falk - han ser alt, og har det helt store overblik. Han er, i år, på vej mod sit tiende år som ansvarlig for Kreative Dage, og har derfor en stor forståelse for og indsigt i det kreative univers.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@slet-dette.messec.dk

Nicky Nygaard Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, har du med garanti talt med Nicky. Han er ham den søde, du har fået i røret, og som har fortalt dig om Kreative Dages spændende univers. Ønsker du at booke en stand, så ring til Nicky - han sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2148 0321

Send en mail: nn@slet-dette.messec.dk

Dorthe Lauritsen

Projektkoordinator

Dorthe har været med siden starten af Kreative Dage, altså ti år ! Så hos hende er du i trygge hænder. Dorthe har næsten flere end 20 års erfaring som koordinator, og har været i MESSE C siden 1989. Har du spørgsmål i forhold til messen, så er Dorthe den rette at tage fat i.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: dl@slet-dette.messec.dk

Flemming Kyster

Journalist (DJF)

Flemming er teamets formidler, der sørger for at fortælle jer om alle de spændende ting, I kan se frem til. Har du læst hans seneste historie? Ellers kan du se den lige her.

Direkte: +45 2891 2980

Send en mail: fk@slet-dette.messec.dk

Esben Alsted

Eventkoordinatorelev

Esben er teamets social medie-haj. Han formidler de gode historier på både Facebook og Instagram, og sørger for at afholde konkurrencer med jævne mellemrum. Har du en god historie til vores sociale medier, så er det Esben, du skal tage fat i.

Direkte: +45 2777 0040

Send en mail: ea@slet-dette.messec.dk