Hej med dig!

Vil du gerne høre mere om de muligheder Kreative Dage har? Eller har du nogle spørgsmål vedr. messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på Team Kreative Dage lige herunder?

Lars Søndergaard

Messechef

Lars er Team Kreative Dages falk - han ser alt, og har det helt store overblik. Han er, i år, på vej som ansvarlig for sin 14. udgave af Kreative Dage, og har derfor en stor forståelse for og indsigt i det kreative univers.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@slet-dette.messec.dk

Maibritt Buchhave

Projektkoordinator

Maibritt er blæksprutten, der holder styr på alt fra kontrakter til gæstekort. Hun sidder klar til at besvare spørgsmål på telefon og mail - du møder hende også på arrangørkontoret under messen.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: mb@slet-dette.messec.dk

Helle Dyg Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, har du med garanti talt med Helle. Det er hende der har fortalt dig om Kreative Dages spændende univers og de mange muligheder som udstiller. Ønsker du at booke en stand, så ring til Helle - hun sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2148 0321

Send en mail: hdn@slet-dette.messec.dk

Kasper Kjerulff

Web- & SoMe Manager

Kasper er teamets social medie-haj. Han formidler de gode historier på både Facebook og Instagram, og sørger for at afholde konkurrencer med jævne mellemrum. Har du en god historie til vores sociale medier, så er det Kasper, du skal tage fat i.

Direkte: +45 2159 0008

Send en mail: kk@slet-dette.messec.dk