Kreative Dage finder sted i MESSE C Fredericia, og er med sine 18.000 kvadratmeter Nordens største kreative messe. Her på siden finder du al den praktiske information, du måtte have brug for. Du kan blandt andet finde åbningstider, priser, katalog og vejviser til MESSE C.


Åbningstider

Fredag den 27. oktober kl. 10.00 - 17.00

Lørdag den 28. oktober kl. 10.00 - 17.00

Søndag den 29. oktober kl. 10.00 - 16.00


Priser

Voksne:

Kr. 100,00 (prisen er gældende for billetter købt online i forsalg)

Kr. 115,00 (ved indgangen)

Unge (14-16 år) kr. 50,00

Børn u/14 år gratis adgang ifølge med en voksen

Partoutkort (gældende alle tre messedage) kr. 160,00

Grupperabat (ved forudbestilling, min. 10 personer) kr. 80,00

Ledsager til handicappede har gratis adgang til messen ved fremvisning af ledsagerkort.

Online katalog

Her kan du se kataloget, så du kan planlægge dit besøg til Kreative Dage. Messekataloget indeholder info om program, udstillere, aktiviteter og standplan.

Se kataloget for 2016 her

App'solutely amazing news

Kunne du tænke dig at sammensætte dit eget program eller udvælge dine favorit udstillere, som du absolut skal besøge, når du er på messe? Ville det ikke også være lækkert at kunne se, hvor du er i hallen, når du går rundt?

Så er MESSE C’s nye App lige noget for dig! Vi har samlet kataloget, så du kan putte det i lommen, og har det lige ved hånden - altid. App'en vil blive klar op til messen. Den kan hentes via Appstore og Google Play - søg på MESSE C.

Er du Danmarks hurtigste strikker?

Igen i år kan du se frem til at overvære DM i Hurtigstrik. Drømmer du om din egen vindertitel, så er du måske Danmarks nye mester i Hurtigstrik. Tilmelding følger senere...

Spændende workshops

Deltag i kreative workshops, hvor du bliver guidet og vejledt. Workshops er en god anledning til at prøve kræfter med noget nyt indenfor det kreative univers.

Læs mere om workshops her.

MESSE C har flere end 3.500 GRATIS parkeringspladser.

Du skal ikke længere rende og lede efter din bil. Når du henter MESSE C App'en, har du som besøgende mulighed for at markere din bils placering på et kort ved ankomst, og få hjælp til at finde den igen, når du er færdig på udstillingen. App'en kan hentes i Appstore eller Google Play - søg efter MESSE C.