Flere end 20.000 gæstede i weekenden Kreative Dage i MESSE C, som for alvor har fundet løbeskoene frem igen efter coronatiden

Fredericia, 31. oktober 2021

Flere end 20.000 gæster - 20.173 for at være præcis - var efter tre travle dage gået igennem indgangen, da Kreative Dage lukkede søndag klokken 16.

Nordens største kreative messe var seneste punkt i MESSE C Fredericias kalender, som heldigvis står i skærende kontrast til corona-nedlukningsperioden.

For hvor messehallerne igennem halvandet år stod rungende tomme, så er de hele dette efterår fyldt med aktivitet og glade besøgende. Blandt de seneste arrangementer var NPF med 3000 unge gamere, Bilmesse & Brugtmarked, som var et kæmpe trækplaster, fagmessen Au2messen 2021 og Kreative Dage - og om mindre end to uger er der stor premiere på Autocamper Show.

At mange tørster efter at komme ud og få oplevelser, inspiration og gode tilbud, erfarede de blandt andet hos Selfmade (tidligere Stoff & Stil) på Kreative Dage:

- Vi mærker en kæmpe interesse fra de besøgende. De synes, det er dejligt at komme tilbage, og de er sultne efter kreative projekter, det er helt tydeligt. Vi har haft en forrygende weekend, med stuvende fuldt på vores stand siden vi åbnede i fredags, og til nu, og der er flere varegrupper, som vi har udsolgt i, fortalte Country Manager Kirsten Hyldgaard søndag eftermiddag.

Kunder i butikken

Hos Garnpusher var det ikke nemt at fange indehaver Ivan Sinding i et ledigt øjeblik, for der var konstant "kunder i butikken".

- Vi er virkelig positivt overrasket over, der har været så mange besøgende. Vi vidste jo ikke helt, hvad vi skulle forvente her efter corona. Jeg synes altid, der er stor interesse for vores stand, men det har lige fået et nøk ekstra i år, lød det fra indehaveren.

Selv om kvinderne er i klart overtal på Kreative Dage, så er der også stande, hvor billedet er modsat - for eksempel hos Trædrejerbutikken, hvor indehaver René Normann og hans folk blandt andet havde gode messetilbud på trædrejebænke.

Ifølge udstillerne kunne det opsparede krea-behov (og måske også den nylige lønningsdag) i høj grad også aflæses på købelysten hos de besøgende, som for manges vedkommende forlod messen med fyldte poser og tasker.

·        YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@messec.dk