Spændende program

Hele fire scener vil igen byde på masser af spændende foredrag og indlæg. Mød bl.a. Rosa fra Bagedysten // Perledronningen Anja Takacs // Annemette Voss Fridthjof

Den 11. udgave af Kreative Dage

Kreative Dage 2019 bliver messens 11. udgave. Glæd dig til at følge med, når vi løbende løfter sløret for nye og spændende ting, den 11. udgave har at byde på. 

Alt fra blomster til strik

Kreative Dage favner bredt. Om du er til blomster, strik, kage, perler, patchwork, strik, stof, syning, træ, penselstrøg m.v., så er her plads til alle store som små på Nordens største kreative messe.

 

 

Følg med på Insta!

Vi er kommet med på Instagram-bølgen, og glæder os til at dele og få inspiration. Hvis du bruger det, og gerne vil dele noget med os, så brug gerne #kreativedage. Vi glæder os til at se, hvad I har at byde på. Følg os lige her.

Billetsalg

De billigste billetter køber publikum online i forsalg, men billetter kan også købes ved indgangen. I år tilbydes der søndagsbilletter med rabat, som sikrer bedre fordeling på dagene. 

Seneste nyt

Hold dig opdateret - følg med I alle de spændende nyheder, der løbende bliver afsløret og fortalt. Her fortæller vi både historier fra udstillerne, nye tiltag på messen, holder dig opdateret i optakten til messen og meget mere.

Stor udstillerinteresse

Kreative Dage 2018 var 10 års jubilæums udgaven. Det blev samtidig den hidtil største, men vi satser stærkt på, at 2019-udgaven også får vokseværk. Der er allerede stor udstillerinteresse, og en masse genbestillinger.

Har du endnu ikke sikret dig en stand på årets messe? Gør det før din nabo, og få den bedst mulige placering. Du kan booke din stand her.

Del ud af din viden

Book tid på scenen, kontakt os

Arbejdende stande

Har du et helt særligt talent, du gerne vil vise de besøgende? Så tag endelig kontakt til teamet bag Kreative Dage. Find dem her.