Her kan du følge med i det seneste nye om Kreative Dage. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af kreative input, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.


Kreative Dage 2017 satte besøgsrekord

Nordens største kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster

Interessen for syning, broderi, strikning, patchwork, trædrejning, smykkefremstilling og alle de andre kreative discipliner er tilsyneladende næsten umættelig.

Læs hele historien her >>

Klar til hidtil største Kreative Dage

Pilen peger fortsat opad for Kreative Dage, som finder sted den 27.-29. oktober i MESSE C Fredericia.

Messen, der er den niende i rækken, kan melde alt udsolgt på udstillerside med et 18.000 kvadratmeter stort udstillingsareal og 252 stande. Det er det højeste antal til dato.

Læs hele historien her >>

Kreative Dage er også for mænd

Positiv spiral på Kreative Dage, hvor flere udstillere med ”maskuline” aktiviteter giver flere mandlige besøgende – og vice versa

Man behøver ikke at gå længe rundt på Kreative Dage i Fredericia – Nordens største kreative messe – for at konstatere, at kvinderne er i klart overtal. Men både arrangørerne og udstillerne har bemærket et støt stigende antal mandlige gæster – og de er ikke kun med som halehæng til deres kone eller partner.

Læs mere her

Kreativitet og motivationsikoner gør hverdagen lettere for børnefamilier

Hvordan får man sine børn til selv at lægge madkassen i skoletasken, huske at hænge jakken på plads, når de kommer ind ad døren eller undgår konflikter når skærmtiden er slut? Mange forældre kan nikke genkendende til gentagelserne og det svære i at fastholde kravene i en travl hverdag.

Læs mere her >>

Kreative Dage med DIY

Modeportalen Katoni.dk viser vej til de bedste blogs inden for succes-fænomenet DIY (”Do It Yourself”), som også er et populært tema på Kreative Dage

Læs mere >>

Gør-det-selv slik og kosmetik hos Urtegaarden

Urtegaarden på Djursland er efter næsten fire årtier på markedet et velkendt brand, og østjyderne er også en populær udstiller på Kreative Dage i Fredericia med meget efterspurgte workshops. Firmaet har tre overordnede forretningsområder...

Læs mere >>

Mød Mette Helena Rasmussen på scenen

Mette Helena gæstede for første gang Kreative Dage i MESSE C, Fredericia som foredragsholder i efteråret 2016. Hun blev så begejstret for messen og det kreative publikum, at hun tænkte: ”Der må jeg være næste gang”....

Læs mere >>