Her kan du følge med i det seneste nye om Kreative Dage. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af kreative input, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Kreative Dage 2020 aflyses – næste Kreative Dage finder således først sted i 2021.

Aflysningen sker med baggrund i usikkerheden omkring COVID-19, og fortsat uklarhed om hvilke retningslinjer og restriktioner der vil være gældende ved en gennemførelse af messen.

Læs nyheden her

Blogger Anja Takacs og iværksætterne bag Beady-app'en inspirerer til skønne perlemønstre på Nordens største kreative messe i Fredericia. 

Læs nyheden her

Oplev inspiration til både fingerfærdigheden og de grønne fingre på Kreative Dage i oktober. Naturens materialer er til stede på rigtig mange stande.

Læs mere her

Man kan bl.a. opleve Markus Grigo fra Den store bagedyst og vinderparret fra Nybyggerne på efterårets Kreative Dage, som allerede har 200 navne på udstillerlisten.

Læs nyheden her

Kreative Dage, som er årets og Nordens største begivenhed for krea-fans, løb af stablen denne weekend, og den 11. udgave af den populære messe blev et stort tilløbsstykke. I alt 24.507 besøgte messen weekenden over, hvilket er næsten 20 procent flere end sidste år og ny besøgsrekord.

Læs mere her


Ekstra åbningstid

2021-udgaven af Kreative Dage byder på ekstra åbningstid.
Bemærk at messen allerede åbner kl. 09.00.

Fredag kl. 09.00-17.00
Lørdag kl. 09.00-17.00
Søndag kl. 09.00-16.00

Køb din billet online!

Billetter købes online i forsalg fra den 15. august og igen i år tilbyder vi søndagsbilletter med rabat.

Du finder alle priser under praktisk info eller ved at klikke her.