Her kan du følge med i det seneste nye om Kreative Dage. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af kreative input, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

Når kreativitet er kilden til glæde

Hvad er kreativitet egentlig for en størrelse? Hvorfor er det godt at være kreativ – og hvordan dyrker vi kreativiteten bedst? Disse spørgsmål og mange flere giver kunstneren Lise Vestergaard en række bud på lørdag den 27. oktober – i et forum, som næsten ikke kunne være mere relevant for emnet.Det er nemlig Kreative Dages store scene, hun optræder på – i hjertet af Nordens største kreative messe.

Læs mere her

Skandinaviens bage-dronning besøger Kreative Dage

49-årige Manuela Kjeilen er fuldtidsblogger med flere end 1,2 millioner følgere på Instagram, forfatter til flere internationalt storsælgende kogebøger, tv-vært på sit eget show på svenske TV8 og en populær foredragsholder og gæstedommer i mange lande. 

Læs mere her

Kendte bloggere på Kreative Dage

Lene Nissen går på scenen fredag klokken 14.00 og fortæller om tendenserne indenfor upcycling, genbrug og DIY (do-it-yourself).

Lørdag kl. 13.00 er det Lise og Michael, kendt fra TV2’s populære program ”Nybyggerne”, der indtager scenen. 

Læs hele historien her

Ekstra åbningstid

I oktober afholdes den 10. udgave af Kreative Dage i Fredericia, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Der er nemlig lagt op til fest med masser af guldstøv og gyldne øjeblikke for landets mange hobby- og håndarbejdsentusiaster.

Læs hele historien her

Udelukkende online-billetter

For at sikre en bedre fordeling af besøgende over de tre messedage vil alle indgangsbilletter i år blive solgt online i forsalg og med et max antal pr. dag, så vi sikrer en optimal messeoplevelse for alle parter. Princippet er ”først til mølle”.

Billetsalget starter den 3. april 2018.  

Besøg Kreative Dage og vær med til at knække cancer

For at markere Kreative Dages jubilæum går en del af entréen til Knæk Cancer, da messen som tidligere år finder sted i weekenden hvor Knæk Cancer-ugen slutter.

Nordens største kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster

Interessen for syning, broderi, strikning, patchwork, trædrejning, smykkefremstilling og alle de andre kreative discipliner er tilsyneladende næsten umættelig.

Læs hele historien her >>