Her kan du følge med i det seneste nye om Kreative Dage. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af kreative input, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

Ekstra åbningstid

Bemærk at messen i 2018 åbner allerede kl. 9.30. Derved sikres et bedre flow for publikum lige fra den trafikale afvikling til P-arealerne og videre til indgangen ved messens start, og udstillere og besøgende får ekstra tid sammen.

 

 

Udelukkende online-billetter

For at sikre en bedre fordeling af besøgende over de tre messedage vil alle indgangsbilletter i år blive solgt online i forsalg og med et max antal pr. dag, så vi sikrer en optimal messeoplevelse for alle parter. Princippet er ”først til mølle”.

Billetsalget starter den 3. april 2018.  

Besøg Kreative Dage og vær med til at knække cancer

For at markere Kreative Dages jubilæum går en del af entréen til Knæk Cancer, da messen som tidligere år finder sted i weekenden hvor Knæk Cancer-ugen slutter.

Kreative Dage 2017 satte besøgsrekord

Nordens største kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster

Interessen for syning, broderi, strikning, patchwork, trædrejning, smykkefremstilling og alle de andre kreative discipliner er tilsyneladende næsten umættelig.

Læs hele historien her >>