Her kan du følge med i det seneste nye om Kreative Dage. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af kreative input, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

Kreative Dage sætte besøgsrekord

Kreative Dage, som er årets og Nordens største begivenhed for krea-fans, løb af stablen denne weekend, og den 11. udgave af den populære messe blev et stort tilløbsstykke. I alt 24.507 besøgte messen weekenden over, hvilket er næsten 20 procent flere end sidste år og ny besøgsrekord.

Læs mere her

Udstillere giver den gas på Kreative Dage

Kreative Dage – Nordens største kreative messe – slår snart dørene op for en snes tusinde besøgende, og det er ikke kun hos arrangørerne, der er travlhed før kickoff.

Nordens største kreative messe i Fredericia er årets vigtigste begivenhed for virksomheder i hobby- og håndarbejdsbranchen.

Læs mere her

Hidtil største sceneprogram

På årets Kreative Dage kan vi byde på det største sceneprogram til dato. Der bliver flere end 80 oplæg, demonstrationer og shows i løbet af de tre dage – og derfor har vi oprettet en scene nummer fire for at have plads til det hele, smiler messechefen. Læs mere her

Boligstylist og strikkeprins på Kreative Dages scene

Kendte og kreative personligheder står næsten i kø på de tre scener, når MESSE C Fredericia i efteråret åbner dørene til Kreative Dage 2019.

Blandt de flere end 70 inspirerende programpunkter er designer/stylist og selvudnævnt ”moderne bonderøv” Søren Vester, som fortæller om at være kreativ på kommando, og om at se mulighederne. Læs mere her

Bamserne indtager Kreative Dage

Når det går løs i efteråret med Kreative Dage – Nordens største kreative messe – kan man blandt andet møde en spændende og lidt anderledes debutant blandt udstillerne.

Det er ”Teddy Bear Art Museum”, som til daglig har til huse i LEGO-familiens tidligere villa i Billund – en arkitektonisk perle på næsten 800 kvadratmeter omgivet af en smuk, parklignende have på godt 10.000 kvadratmeter. Læs mere her


Ekstra åbningstid

Den udvidede åbningstid, der blev indført på Kreative Dage i 2018, sikrede et bedre flow og blev så godt modtaget, at den fortsætter i 2019.
Fredag kl. 09.30-17.00
Lørdag kl. 09.30-17.00
Søndag kl. 09.30-16.00

Billetsalg starter 1. maj

De billigste billetter køber du online i forsalg, men billetterne kan naturligvis også købes ved indgangen. Som noget nyt i år, tilbyder vi søndag med rabat. Du finder prisen under praktisk information eller ved at klikke her.