Her kan du følge med i det seneste nye om Kreative Dage. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af kreative input, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

Bamserne indtager Kreative Dage

Når det går løs i efteråret med Kreative Dage – Nordens største kreative messe – kan man blandt andet møde en spændende og lidt anderledes debutant blandt udstillerne.

Det er ”Teddy Bear Art Museum”, som til daglig har til huse i LEGO-familiens tidligere villa i Billund – en arkitektonisk perle på næsten 800 kvadratmeter omgivet af en smuk, parklignende have på godt 10.000 kvadratmeter. Læs mere her


Ekstra åbningstid

Den udvidede åbningstid, der blev indført på Kreative Dage i 2018, sikrede et bedre flow og blev så godt modtaget, at den fortsætter i 2019.
Fredag kl. 09.30-17.00
Lørdag kl. 09.30-17.00
Søndag kl. 09.30-16.00

Billetsalg starter 1. maj

De billigste billetter køber du online i forsalg, men billetterne kan naturligvis også købes ved indgangen. Som noget nyt i år, tilbyder vi søndag med rabat. Du finder prisen under praktisk information eller ved at klikke her.